Duyurular

2015-2016 Bahar Merkezi Final Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine

2015-2016 Bahar Merkezi Final Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine

Eklenme Tarihi : 03.06.2016

Değerli Öğrencilerimiz;

2015-2016  Bahar yarıyılı, dönem sonu final sınavı için öğrencilerimiz (Merkezi sınava girecek yüksek lisans, lisans ve Ahmetli Meslek Yüksek Okulu ön lisans öğrencileri), sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgelerini Öğrenci Numaraları ve T.C. Kimlik Numaraları ile MCBÜ UZEM’nin http://uzemdestek.cbu.edu.tr/MyUzem/ internet adresinden edinebileceklerdir.

Belgenin üzerinde öğrencilerimizin sınava gireceği adres,kimlik bilgileri ile öğrencinin fotoğrafı bulunmaktadır. Öğrencilerimiz, bu belgelerinin yazıcıdan dökümünü edinirken belge üzerindeki bilgileri kontrol etmeleri ve bilgilerin doğru olduğundan emin olmaları öğrencilerimizin yararına olacaktır. Öğrencilerimiz internetten edinecekleri bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmalıdırlar. Sınava Giriş Belgesinden başka fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgelerini de yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Nüfus cüzdanı olmayan veya nüfus cüzdanında T.C. Kimlik Numarası, soğuk damga veya fotoğrafı bulunmayan öğrencilerimizin sınav kurallarına uygun kimlik belgelerini edinerek sınava girmeleri gerekmektedir.

Not: Salihli MYO, Turgutlu MYO ve Soma MYO uzaktan öğretim öğrencilerimizin sınava giriş belgelerini çıkarmaları gerekmemektedir.

Sınav gün ve saatlerini sınav takviminden inceleyebilirsiniz.