2016-2017 Güz Yarıyılı Çocuk Gelişimi Programı Yüz Yüze Eğitim Hk.
08.09.2016

Salihli Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Uzaktan Eğitim Programı öğrencilerinin (1. ve 2. Sınıflar) yüz yüze eğitimlerinin ilk haftası 19-23 Eylül 2016 tarihlerinde yüksekokulumuzda gerçekleştirilecektir. Bu ilk hafta tüm uzaktan eğitim öğrencilerinin yüz yüze eğitime katılmaları zorunludur.

Çocuk Gelişimi Uzaktan Eğitim Programı 1. Sınıf Öğrencilerimiz için 20 Eylül 2016 Salı günü saat:12:30’da Konferans Salonunda Uzaktan Eğitim Sistemi Kullanımı, Canlı Ders ve Oturum Arşivlerine Erişim hakkında oryantasyon eğitimi verilecektir. Bu eğitime öğrencilerimizin kişisel bilgisayarları ile katılmaları önerilir. Eğitim öncesinde öğrencilerimizin http://uzem.cbu.edu.tr/kullanim-kilavuzlari  adresindeki öğrenci kılavuzları videolarını izlemeleri gerektiği önemle duyurulur.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Salihli Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleşecek yüz yüze eğitim için hazırlanan haftalık ders programı 1. ve 2. sınıflar için aşağıdaki gibidir.

yuzyuze_1_sinif
yuzyuze_2_sinif