2021-2022 Yılı Güz Dönemi Tam Uzaktan Öğretim Final ve Bütünleme Sınav Programları

Eklenme Tarihi : 30.12.2021

Önlisans Programları Final ve Bütünleme Sınav Programları

» İnsan Kaynakları Yönetimi Önlisans final ve bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

» İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans final ve bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

» Çocuk Gelişimi Önlisans final sınavı programı için tıklayınız.

» Çocuk Gelişimi Önlisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

» Bilgisayar Programcılığı Önlisans final ve bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

Tezsiz Yüksek Lisans Programları Final ve Bütünleme Sınav Programları

» Mühendislik Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans final sınavı programı için  tıklayınız.

» Mühendislik Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans bütünleme sınavı programı için  tıklayınız.

» Maliye Tezsiz Yüksek Lisans final sınavı programı için  tıklayınız.

» Maliye Tezsiz Yüksek Lisans bütünleme sınavı programı için  tıklayınız.

» Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans final sınavı programı için  tıklayınız.

» Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans bütünleme sınavı programı için  tıklayınız.

» Sağlık Hizmetlerinde İletişim Tezsiz Yüksek Lisans final sınavı programı için  tıklayınız.

» Sağlık Hizmetlerinde İletişim Tezsiz Yüksek Lisans bütünleme sınavı programı için  tıklayınız.

Lisans Bölümleri Final ve Bütünleme Sınav Programları

» Kamu Yönetimi Lisans final sınavı programı için tıklayınız.

» Kamu Yönetimi Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

» İşletme Lisans final sınavı programı için tıklayınız.

» İşletme Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

Not: Ahmetli MYO İnsan Kaynakları Yönetimi Önlisans programı, Turgutlu MYO Bilgisayar Programcılığı Önlisans programı,Salihli MYO Çocuk Gelişimi Önlisans Programı ve Soma MYO İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans Programlarının final ve bütünleme sınavları, programların bağlı bulunduğu meslek yüksekokullarda yapılacaktır.

Merkezi Sınav Adresi (Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans)

Sağlık Bilimleri Fakültesi B Blok, Uncubozköy Kampüsü Yunusemre/Manisa