Merkezi Bütünleme Sınavına Girecek Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

Eklenme Tarihi : 26.01.2016

Değerli Öğrencilerimiz;

2015-2016 öğretim yılı güz dönemi, dönem sonu bütünleme sınavı için öğrencilerimiz (Merkezi sınava girecek yüksek lisans, lisans ve Ahmetli Meslek Yüksek Okulu ön lisans öğrencileri), sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgelerini T.C. Kimlik Numaraları ve öğrenci numaraları ile CBÜ UZEM’nin http://uzemdestek.cbu.edu.tr/MyUzem/ internet adresinden edinebileceklerdir.

Belgenin üzerinde öğrencilerimizin sınava gireceği adres, merkez, bina, salon bilgileri ile öğrencinin fotoğrafı bulunmaktadır. Öğrencilerimiz, bu belgelerinin yazıcıdan dökümünü edinirken belge üzerindeki bilgileri kontrol etmeleri ve bilgilerin doğru olduğundan emin olmaları öğrencilerimizin yararına olacaktır. Öğrencilerimiz internetten edinecekleri bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmalıdırlar. Sınava Giriş Belgesinden başka fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgelerini de yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Nüfus cüzdanı olmayan veya nüfus cüzdanında T.C. Kimlik Numarası, soğuk damga veya fotoğrafı bulunmayan öğrencilerimizin sınav kurallarına uygun kimlik belgelerini edinerek sınava girmeleri gerekmektedir.

Not: Salihli MYO, Turgutlu MYO ve Soma MYO uzaktan öğretim öğrencilerimizin sınava giriş belgeleri çıkarmaları gerekmemektedir.

Not 2 : 09-10 Ocak 2016 tarihlerinde yapılan final sınavlarında başarısız olunan dersler sınav giriş belgesinde yer almaktadır.
Final sınavlarında başarılı olan ancak not yükseltmek isteyen öğrencilerin alacağı sınav giriş belgelerinde ders adları yer almamaktadır.

Sınav gün ve saatlerini sınav takviminden görebilirsiniz.