Seçim Nedeniyle Final Telafi Sınavına Katılacak Öğrencilerin Dikkatine

Eklenme Tarihi : 18.06.2019

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Senatosu’nun 20.05.2019 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında; “31 Mart 2019 tarihinde yapılan ve Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilerek 23 Haziran 2019’da yenilenecek olan İstanbul seçimlerinde oy kullanacak veya sandık kurulu üyesi olarak görev yapacak olan ve UZEM tarafından 22-23 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacak olan merkezi final sınavlarına katılması gereken öğrencilere, belgelendirmeleri ve dilekçe ile başvurmaları şartıyla final telafi sınavı yapılması, final telafi sınavına en geç 17 Haziran 2019 tarihine kadar başvurulması, başvurulanı kabul edilen öğrencilere 29-30 Haziran 2019 tarihlerinde final telafi sınavı yapılmasının uygunluğuna” karar verilmiştir.

Senatomuz tarafından alınan karar uyarınca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenileme Seçimleri nedeniyle 2018-2019 Bahar Dönemi Merkezi Final sınavına katılamayacak olan ve 29-30 Haziran 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek 2018-2019 Bahar Dönemi Final Telafi Sınavına başvuruları kabul edilen öğrenci listesi için tıklayınız.

Final telafi sınavı programları aşağıda paylaşılmıştır.

FİNAL TELAFİ SINAVI PROGRAMLARI

Mühendislik Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans final telafi sınavı programı için tıklayınız.

Kamu Yönetimi Lisans final telafi sınavı programı için tıklayınız.

İnsan Kaynakları Yönetimi Önlisans final telafi sınavı programı için tıklayınız.

Final Telafi Sınavı Adresi:MCBÜ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Şehitler Mahallesi, 700. Sokak,No:2 Şehzadeler/MANİSA