Üniversitemizi Yeni Kazanmış Lisans ve Önlisans Öğrencilerimizin Dikkatine

Eklenme Tarihi : 01.10.2015

Üniversitemizi yeni kazanan öğrencilerimiz (Ek Kontenjan, Yatay Geçiş, Enstitü öğrencileri hariç) üniversite kimlik kartlarını 29.09.2015 tarihinden itibaren Ziraat Bankası şubelerinden alabileceklerdir.  Öğrenci kimlik kartınız Manisa Ziraat Bankası Merkez şubesinde bulunmaktadır. Tüm Ziraat bankası şubeleri aracılığı ile öğrenci kimlik kartınızı bulunduğunuz il ve ilçeye gönderilmesini isteyebilirsiniz.

Öğrenci kimliklerinizi Ziraat Bankası şubelerinden alabilmeniz için yanınızda kimlik, ehliyet yada pasaport fotokopisi bulundurmanız gerekmektedir. İlerleyen günlerde geçiş sistemi (turnike/bariyer) ve yemekhaneler sadece kimlik kartları ile çalışacağından öğrencilerimizin sıkıntı yaşamamaları için kartları bir an önce almalarında fayda vardır.  Kartını almış fakat kimlik fotokopisi teslim etmeyen ve banka tarafından doldurulması gereken 3 adet formu doldurmayan öğrencilerin kartları aktif hale gelmeyeceğinden bu öğrencilerin en kısa sürede kartlarını aldıkları noktadan işlemlerini tekrar yaptırmaları gerekmektedir.

Yatay geçiş, Ek Kontenjan ve Enstitü öğrencileri kartları daha sonra dağıtılacaktır.