Uzaktan Eğitim Öğrencilerimizin Büyük Başarısı
16.09.2014

Turgutlu Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı (Uzaktan Eğitim), 2014 Dikey Geçiş Sınavı sonucunda ilk mezunlarımızdan 3 öğrencisini Mühendislik Fakültesi Lisans programlarına göndermenin gururunu yaşıyor.

Sıra No Adı Soyadı Program
1 Abidin DİKİCİGİL İzmir Ekonomi Üniversitesi Mühendislik ve Bilgisayar Bilimleri Fakültesi/Yazılım Mühendisliği (İngilizce)
2 Onur ZUBARİ Yaşar Üniversitesi (İzmir)Mühendislik Fakültesi/Yazılım Mühendisliği (İngilizce)(%50 Burslu)
3 Fatih GÜNEŞ Yaşar Üniversitesi (İzmir)Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)(%25 Burslu)

Uzaktan Eğitim ailesi olarak öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik eder, eğitim hayatlarında başarılarının devamını dileriz.