UZEM, 9. MCBÜ Tanıtım Günlerine Katıldı
11.04.2019

Üniversitemizi,Manisa ili ve ilçelerinde öğrenim gören lise öğrencilerine tüm fakülte ve yüksekokulları ile daha yakından tanıtmak ve doğru tercihler yapmalarına yardımcı olmak amacıyla, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "9. MCBÜ Tanıtım Günleri", 10 -11 Nisan 2019 tarihlerinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak "9. MCBÜ Tanıtım Günlerinde" lise öğrencilerine uzaktan eğitim bölüm ve programlarımız hakkında bilgilendirme ve tanıtım faaliyetlerinde bulunduk.

Etkinlikte, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Kamu Yönetimi Lisans bölümü ve Ahmetli Meslek Yükseokulu - İnsan Kaynakları Yönetimi Önlisans, Salihli Meslek Yüksekokulu - Çocuk Gelişimi Önlisans, Soma Meslek Yüksekokulu - İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans,Turgutlu Meslek Yüksekokulu - Bilgisayar Programcılığı Önlisans uzaktan eğitim programlarımızın tanıtımları yapıldı.

9. MCBÜ Tanıtım Günleri - UZEM