20-21-22 Kasım 2019 Tarihli Vizelerin Mazeret Sınavları

Eklenme Tarihi : 03.12.2019

20-21-22 Kasım 2019 tarihlerinde ULAKNET kaynaklı yaşanan internet kesintisi nedeniyle tam uzaktan öğretim bölüm ve programlarında sorun yaşanan veya yapılamayan vize sınavlarının mazeret sınav programları aşağıda paylaşılmıştır.

20-21-22 Kasım 2019 Tarihli Vize Sınavlarının Mazeret Sınav Programları

(ULAKNET kaynaklı internet kesintisi nedeniyle tekrarlanacak sınavların programları)

Not: Birimlerimizden mazeret sınavlarıyla ilgili bilgi geldikçe sınav programları duyurulacaktır. Ayrıca öğrencilerimize sms yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.
İsteyen öğrenciler mazeret sınavlarına katılabilecek, iki sınavdan (vize veya vize mazeret sınavı) alınan notlardan yüksek olanı geçerli sayılacaktır.

Önlisans Programları Vize Mazeret Sınav Programları

» İnsan Kaynakları Yönetimi Önlisans vize mazeret sınav programı için tıklayınız.

» İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans vize mazeret sınav programı için tıklayınız.

Tezsiz Yüksek Lisans Programları Vize Mazeret Sınav Programları

» Kamu Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans vize mazeret sınav programı için tıklayınız.

» Sağlık Hizmetlerinde İletişim Tezsiz Yüksek Lisans vize mazeret sınav programı için tıklayınız.

Lisans Bölümleri Vize Mazeret Sınav Programları

» Kamu Yönetimi Lisans vize mazeret sınav programı için tıklayınız.

» İşletme Lisans vize mazeret sınav programı için tıklayınız.