2016-2017 Güz Merkezi Final Sınavı İle İlgili Duyuru

Eklenme Tarihi : 10.01.2017

07-08 Ocak 2017 tarihlerinde tam uzaktan öğretim tezsiz yüksek lisans, lisans ve Ahmetli MYO İnsan Kaynakları ön lisans öğrencilerinin girdiği merkezi final sınavına hava muhalefeti nedeniyle geç katılabilen ya da hiç katılamayan öğrencilerimiz olmuştur. Bu sebeple, sınavlarına geç katılan ya da katılamayan öğrencilerimizin;

17 Ocak 2017 Salı günü mesai bitimine(17.00’a kadar) aşağıda yer alan matbu dilekçeyi doldurup imzaladıktan sonra mail atmaları gerekmektedir.

Final mazaret sınavına dilekçeyle başvuru yapan öğrencilerimize 20 Ocak 2017 Cuma günü final mazaret sınavı yapılacaktır.

Öğrencilerimize duyurulur.

Yüksek Lisans Öğrencileri İçin Başvuru Dilekçesi * Dilekçe gönderimi süresi sona ermiştir.

Ön Lisans Öğrencileri İçin Başvuru Dilekçesi  * Dilekçe gönderimi süresi sona ermiştir.

* Dilekçenin eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Aksi takdirde sorumluluk dilekçeyi doldurana aittir.

Not: Mail gönderirken konu alanında isim soyisim ve öğrenci numarası belirtilmelidir.