2022-2023 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programları

Eklenme Tarihi : 10.01.2023

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının Bütünleme Sınav Programları

» Mühendislik Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

» Maliye Tezsiz Yüksek Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

» Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

» Sağlık Hizmetlerinde İletişim Tezsiz Yüksek Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

Lisans Bölümlerinin Bütünleme Sınav Programları

» Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

» İşletme Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

Ön Lisans Programlarının Bütünleme Sınav Programları

» İnsan Kaynakları Yönetimi Ön Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

» Çocuk Gelişimi Ön Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

» İş Sağlığı ve Güvenliği Ön Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

» Bilgisayar Programcılığı Ön Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

Maliye Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans, Mühendislik Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ve Sağlık Hizmetlerinde İletişim Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programları ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Uzaktan Öğretim Lisans ve İşletme Uzaktan Öğretim Lisans bölümlerine kayıtlı öğrencilerin, Manisa'da merkezi olarak gerçekleştirilecek bütünleme sınavlarına gelirken Sınav Giriş Belgeleri ve Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Sınav Giriş Belgesi için tıklayınız.

Sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.