Seçim Nedeniyle Merkezi Final Sınavına Katılamayacak Öğrencilerin Dikkatine

Eklenme Tarihi : 27.05.2019

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Senatosu’nun 20.05.2019 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında; “31 Mart 2019 tarihinde yapılan ve Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilerek 23 Haziran 2019’da yenilenecek olan İstanbul seçimlerinde oy kullanacak veya sandık kurulu üyesi olarak görev yapacak olan ve UZEM tarafından 22-23 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacak olan merkezi final sınavlarına katılması gereken öğrencilere, belgelendirmeleri ve dilekçe ile başvurmaları şartıyla final telafi sınavı yapılması, final telafi sınavına en geç 17 Haziran 2019 tarihine kadar başvurulması, başvurulanı kabul edilen öğrencilere 29-30 Haziran 2019 tarihlerinde final telafi sınavı yapılmasının uygunluğuna” karar verilmiştir.

Senatomuz tarafından alınan karar uyarınca, 22-23 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacak merkezi final sınavlarına, İstanbul Büyükşehir Belediye Seçimleri dolayısıyla katılamayacak olan öğrencilerimizin, 17 Haziran 2019 tarihine kadar uzem.destek@cbu.edu.tr e-posta adresine, aşağıda örnekleri yer alan matbu dilekçelerden ilgili olanı indirerek gerekli alanları doldurduktan ve imzaladıktan sonra istenen ek belgeleri ile beraber başvuru beyanlarını iletmeleri gerekmektedir.

Mail gönderiminin ardından teyit için 444 9 228 nolu hattan bilgi verilmesi, iletim kaynaklı sorun yaşanmaması adına önemlidir. Kabul edilen dilekçeler, 18 Haziran 2019 tarihinde web sayfamız üzerinden duyurular alanından paylaşılacaktır. Konu ile ilgili her türlü soru ve bilgi talepleri için, 444 9 228 iletişim numarasından merkezimizle irtibata geçebilirsiniz.

MATBU DİLEKÇE ÖRNEKLERİ:

Enstitülere bağlı tezsiz yüksek lisans programlarına ait matbu dilekçe örneğini indirmek için tıklayınız.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine bağlı lisans bölümlerine ait matbu dilekçe örneğini indirmek için tıklayınız.

Ahmetli Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi önlisans programına ait matbu dilekçe örneğini indirmek için tıklayınız.