Tüm Ara Sınıf ve Yeni Kazanan Lisans, Önlisans Öğrencilerimizin Dikkatine!

Eklenme Tarihi : 11.09.2015

Tüm Lisans ve Önlisans  öğrencilerimiz 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi harç ücretlerini 11-18 Eylül 2015 tarihleri arasında T.C. Kimlik Numaranızla İş Bankasına yatırabilirler. Ders seçimlerini ise harç ücretini yatırdıktan sonra 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında UBS Programı üzerinden yapabilirler.

Tüm Tezsiz Yüksek Lisans bölümlerinde öğrenim gören ara sınıf öğrenciler ise, 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında UBS Programı üzerinden ders seçimlerini yapıp, harç borçlarını yatırdıktan sonra tekrar UBS programından “kaydımı tamamla” işlemini yapacaklardır.

Önemli Not: İş Bankası İnternet Bankacılığından veya ATM şubelerinden işlem yaparken, tüm “Öğrenci Numaranızı Girin” sekmelerine “T.C. Kimlik Numaranızı” girmeniz gerekmektedir.

İş Bankası internet bankacılığı ile öğrenim ücretlerini (harç,materyal ücreti) yatırma adımları için tıklayınız

Harç Bilgileri İçin Tıklayınız