Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde Müdürlük Devir Teslim Töreni Yapıldı

Eklenme Tarihi : 16.08.2019

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne, daha önce de aynı Merkezde Müdürlük görevi yapmış olan Doç. Dr. Ersin Aslan getirildi.

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü devir teslim töreni, 8 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Törene Doç. Dr. Ersin Aslan ve Doç. Dr. Serkan Cura ile idari ve teknik personel katıldı.

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi eski Müdürü Doç. Dr. Serkan Cura yaptığı konuşmada, “2015 Yılında göreve geldiğimiz andan itibaren yönetimde etkinlik prensibini göz önüne alarak, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezindeki işleyişte yeniden yapılanmaya gittik. Bu süreçte uyguladığımız politikalar ve personelimizin özverili çalışmaları, görevi layıkıyla yapmamızı sağladı. Ayrıca Üniversitemizin tanınırlığının artmasına da katkı sağladık.  Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü olarak atanan Doç. Dr. Sayın Ersin Aslan hocamızın bilgi ve tecrübeleri sayesinde, Merkezin daha başarılı bir konuma gelmesi Üniversitemiz adına en büyük temennimdir. Kendisine başarılar dilerim” dedi.

Görevi devralan Doç. Dr. Ersin Aslan ise, “Öncelikle beni bu göreve layık gören Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Ataç’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine yapmış olduğu hizmetler için Doç. Dr. Serkan Cura’ya teşekkür ederim. Uzaktan eğitim, gelişen teknolojiyle birlikte ülkemizde ve dünyada çok önemli bir yere sahiptir. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak hedefimiz; eğitim kalitesini daha da artırarak ihtiyaca yönelik programlar açmak, Türkiye’de ilk olacak şekilde eğitimler düzenlemek ve bu eğitimleri tüm Türkiye’ye yaymaktır. Devraldığım bu görevi, her zaman daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağım. Üniversitemiz için hayırlı olmasını dilerim” dedi.