2022-2023 Bahar Dönemi Ara Sınav Programları

Eklenme Tarihi : 03.04.2023

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi tam uzaktan öğretim bölüm ve programlarına ait ara sınav programlarına web sitemizden Öğrenci İşleri -> Sınav Takvimi menüsü üzerinden erişebilirsiniz.

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının Ara Sınav Programları

» Mühendislik Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans programının ara sınav programı için tıklayınız.

» Maliye Tezsiz Yüksek Lisans programının ara sınav programı için tıklayınız.

» Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans programının ara sınav programı için tıklayınız.

» Sağlık Hizmetlerinde İletişim Tezsiz Yüksek Lisans programının ara sınav programı için tıklayınız.

Lisans Bölümlerinin Ara Sınav Programları

» Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans bölümünün ara sınav programı için tıklayınız.

» İşletme Lisans bölümünün ara sınav programı için tıklayınız.

Ön Lisans Programlarının Ara Sınav Programları

» İnsan Kaynakları Yönetimi Ön Lisans programının ara sınav programı için tıklayınız.

» İş Sağlığı ve Güvenliği Ön Lisans programının ara sınav programı için tıklayınız.

» Çocuk Gelişimi Ön Lisans programının ara sınav programı için tıklayınız.

» Bilgisayar Programcılığı Ön Lisans programının ara sınav programı için tıklayınız.

Birimlerden merkezimize sınav programları ulaştıkça ilgili bağlantı üzerinden paylaşılacaktır.

Tüm ara sınavlar MCBÜ Senato kararı uyarınca LMS sistemi üzerinden çevrimiçi (online) gerçekleştirilecektir.

MCBÜ Senato kararı uyarınca, ara sınavların notlarının ders ortalamalarına etkisi %20 olarak belirlenmiştir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.