2022-2023 Bahar Dönemi Final ve Bütünleme Sınav Programları

Eklenme Tarihi : 24.05.2023

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi tam uzaktan öğretim bölüm ve programlarına ait final ve bütünleme sınav programlarına web sitemizden Öğrenci İşleri -> Sınav Takvimi menüsü üzerinden erişebilirsiniz. İlgili bağlantı için tıklayınız.

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının Final ve Bütünleme Sınav Programları

» Mühendislik Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans final sınavı programı için tıklayınız.

» Mühendislik Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

» Maliye Tezsiz Yüksek Lisans final ve bütünleme sınav programları için tıklayınız.

» Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans final ve bütünleme sınav programları için tıklayınız.

» Sağlık Hizmetlerinde İletişim Tezsiz Yüksek Lisans final ve bütünleme sınav programları için tıklayınız.

Lisans Bölümlerinin Final ve Bütünleme Sınav Programları

» Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans final sınavı programı için tıklayınız.

» Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız. (Güncelleme: 14.06.2023)

» İşletme Lisans final sınavı programı için tıklayınız.

» İşletme Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

Ön Lisans Programlarının Final ve Bütünleme Sınav Programları

» İnsan Kaynakları Yönetimi Ön Lisans final sınavı programı için tıklayınız.

» İnsan Kaynakları Yönetimi Ön Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız.

» Çocuk Gelişimi Ön Lisans final sınavı programı için tıklayınız.

» Çocuk Gelişimi Ön Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız. (Güncelleme: 16.06.2023)

» İş Sağlığı ve Güvenliği Ön Lisans final sınavı programı için tıklayınız.

» İş Sağlığı ve Güvenliği Ön Lisans bütünleme sınavı programı için tıklayınız. (Güncelleme: 13.06.2023)

» Bilgisayar Programcılığı Ön Lisans final ve bütünleme sınav programları için tıklayınız.

Birimlerden merkezimize sınav programları ulaştıkça ilgili bağlantı üzerinden paylaşılacaktır.

Sınavlar, Üniversite Senatosu'nun aldığı karar uyarınca çevrimiçi olarak yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz.