Bütünleme Sınavı Programları (2023-2024 Güz Dönemi Tam Uzaktan Öğretim)

Eklenme Tarihi : 15.01.2024

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının Bütünleme Sınav Programları

» Mühendislik Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans programının bütünleme sınav programı için tıklayınız.
» Maliye Tezsiz Yüksek Lisans programının bütünleme sınav programı için tıklayınız.
» Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans programının bütünleme sınav programı için tıklayınız.
» Sağlık Hizmetlerinde İletişim Tezsiz Yüksek Lisans programının bütünleme sınav programı için tıklayınız.

Lisans Bölümünün Bütünleme Sınav Programı

» Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans bölümünün bütünleme sınav programı için tıklayınız.

Ön Lisans Programlarının Bütünleme Sınav Programları

(Ön lisans programlarının final ve bütünleme sınavları yüz yüze olarak ilgili meslek yüksekokullarında yapılacaktır.)
» İnsan Kaynakları Yönetimi Ön Lisans programının bütünleme sınav programı için tıklayınız.
» İş Sağlığı ve Güvenliği Ön Lisans programının bütünleme sınav programı için tıklayınız.
» Çocuk Gelişimi Ön Lisans programının bütünleme sınav programı için tıklayınız.
» Bilgisayar Programcılığı Ön Lisans programının final ve bütünleme sınav programları için tıklayınız.

Sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.