Final Sınavı Programları (2023-2024 Güz Dönemi Tam Uzaktan Öğretim)

Eklenme Tarihi : 02.01.2024

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının Final Sınav Programları

» Mühendislik Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans programının final sınav programı için tıklayınız.
» Maliye Tezsiz Yüksek Lisans programının final sınav programı için tıklayınız.
» Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans programının final sınav programı için tıklayınız.
» Sağlık Hizmetlerinde İletişim Tezsiz Yüksek Lisans programının final sınav programı için tıklayınız.

Lisans Bölümünün Final Sınav Programı

» Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans bölümünün final sınav programı için tıklayınız.

Ön Lisans Programlarının Final Sınav Programları

(Ön lisans programlarının final ve bütünleme sınavları yüz yüze olarak ilgili meslek yüksekokullarında yapılacaktır.)
» İnsan Kaynakları Yönetimi Ön Lisans programının final sınav programı için tıklayınız.
» İş Sağlığı ve Güvenliği Ön Lisans programının final sınav programı için tıklayınız.
» Çocuk Gelişimi Ön Lisans programının final sınav programı için tıklayınız.
» Bilgisayar Programcılığı Ön Lisans programının final ve bütünleme sınav programları için tıklayınız.

Sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Önemli hatırlatma: Maliye Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans, Mühendislik Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ve Sağlık Hizmetlerinde İletişim Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programları ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Uzaktan Öğretim Lisans bölümüne kayıtlı öğrencilerin, Manisa'da merkezi olarak gerçekleştirilecek final sınavlarına gelirken Sınav Giriş Belgeleri ve Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Sınav giriş belgelerine, 3 Ocak 2024 tarihi itibariyle LMS sistemi içerisinden bu bağlantı üzerinden erişebilirsiniz.