Tam Uzaktan Öğretim Öğrencilerimizin Dikkatine

Eklenme Tarihi : 12.02.2024

Uzaktan Eğitim Çevrimiçi Ders Platformumuz yenilendi. 2023-2024 Bahar Dönemi itibariyle, canlı dersler, yeni platformumuz üzerinden işlenecektir. Sistem için herhangi bir program veya uygulamaya gerek duyulmamaktadır. Tarayıcı üzerinden ve farklı cihazlardan giriş yapılabilmektedir. Yeni platformun kullanımına yönelik öğrenci kılavuzu, en kısa sürede  ders videoları ve kılavuzlar menüsü üzerinden sunulacaktır.

Uzaktan öğretim programlarımıza yeni yerleşerek uzaktan eğitim sistemine ilk defa giriş yapacak öğrencilerimiz için sisteme giriş bilgileri aşağıdaki gibidir.

Kullanıcı Adınız : Öğrenci numaranız

Şifreniz : T.C. kimlik numaranız

Mevcut öğrencilerimiz, öğrenci numaraları ve önceki dönemlerde oluşturdukları şifreler üzerinden giriş yapabilirler.

Sisteme, web sitemizde yer alan "Sisteme Giriş" menüsü üzerinden giriş yapabilirsiniz. İlgili bağlantı için tıklayınız.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.