Uzaktan Öğretim Lisans ve Yüksek Lisans Programlarının Bütünleme Sınavlarında Yer Değişikliği (2023-2024 Bahar Dönemi)

Eklenme Tarihi : 12.06.2024

Değerli Öğrencilerimiz,

30 Haziran 2024 Pazar günü Sağlık Bilimleri Fakültesi B Blok binasında yapılması planlanan bütünleme sınavları, yine aynı yerleşkede yer alan Süleyman Demirel Kültür Merkezi'ndeki sınav salonlarına aktarılmıştır. Daha önce paylaşılan sınav programları güncellenmiştir. 29 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilecek bütünleme sınavlarında herhangi bir değişiklik  yer almamaktadır.

Güncel sınav giriş belgeleri, sistemden, 24 Haziran 2024 tarihinden itibaren temin edilebilecektir. Bütünleme sınavlarına katılacak öğrencilerimize duyurulur. Sınavlarınızda başarılar dileriz.