Uzaktan Öğretim Ön Lisans Programlarının Mazeret Sınav Tarihleri (2023-2024 Bahar Dönemi)

Eklenme Tarihi : 03.05.2024

Ön Lisans Programlarının Vize Mazeret Sınav Programları

» İnsan Kaynakları Yönetimi Ön Lisans programının vize mazeret sınav programı için tıklayınız.

» Bilgisayar Programcılığı Ön Lisans programının vize mazeret sınav programı için tıklayınız.

Turgutlu Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Uzaktan Öğretim Ön Lisans programının mazeret sınavları, 13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Bilgi: Uzaktan öğretim programlarımızın mazeret sınavları ile ilgili merkezimize ulaşan program veya tarih bilgisi olması durumunda web sitemizden duyurulacaktır. Mazeret sınavları ile ilgili ayrıntılı bilgileri bağlı bulunduğunuz birim öğrenci işlerinden edinebilirsiniz.